Kompassen


Hotell Kompassen erbjuder ett mycket fräscht och modernt boende i centrala Enköping. Det tar bara någon minut att gå till stadens centrum eller hamnen.

boka hotell i EnköpingHär finns däremot enbart dubbelrum att välja mellan. Sex av dessa är för två personer medan fem har extrabäddar vilket gör at man kan sova fyra personer i rummet.

Det mesta liknar ett klassiskt hotell men på en punkt sticker Kompassen ut. Det är när det kommer till bemanning i receptionen. Mellan 6 och 17 finns det personal på plats och på helger är det enbart öppet utifrån överenskommelse. Det betyder att de som ska bo på hotellet på helgen bör kontakta dem för att komma överrens om tid för in- och utcheckning.

Mat och fika

Alla gäster blir bjudna på frukostbuffé och för de som hellre äter på egen hand eller enbart vill ha något litet finns ett litet gemensamt kök att tillgå. Däremot är det få som använder det på morgonen utan köket är främst använt på kvällen då många kokar sig en kopp med te eller kaffe innan man sätter sig i den gemensamma loungen och umgås.

De som sedan inte vill gå ut och äta på lunchen eller middagen kan äta på hotellets restaurang och café. Här serveras både Dagens Lunch, middagar samt caféutbud.

Klicka här för att se en lista med alla hotell i Enköping.